Блок-контейнер з сендвіч панелей – як влаштований?
06.09.2019
Блок-контейнер з сендвіч панелей – як влаштований?

Головним конкурентом металевих вагончиків і дерев’яних побутівок на ринку мобільних будівель України є блок-контейнер з сендвіч панелей. Тришаровий матеріал додає жорсткість конструкції, володіє хорошими теплоізоляційними, вогнетривкими і вологонепроникними характеристиками. Щоб орендувати або купити блок-контейнери з сендвіч

Блок-контейнер з сендвіч панелей

Головним конкурентом металевих вагончиків і дерев’яних побутівок на ринку мобільних будівель України є блок-контейнер з сендвіч панелей. Тришаровий матеріал додає жорсткість конструкції, володіє хорошими теплоізоляційними, вогнетривкими і вологонепроникними характеристиками. Щоб орендувати або купити блок-контейнери з сендвіч панелей в Києві за найнижчою ціною в Україні, звертайтеся в компанію SELINI BULAVA. Унікальна структура стінових і покрівельних елементів продовжує термін служби будинків контейнерного типу, тому широко використовується в модульному і каркасному будівництві.

Особливості сендвіч панелей

Для зведення житлових і комерційних об’єктів з високими експлуатаційними характеристиками з 1959 року застосовуються сендвіч панелі. Технологія виробництва полягає в склеюванні двох жорстких листів і центрального шару утеплювача шляхом пресування. Готовий профіль не вимагає додаткового облицьовування і монтується в якості даху і стін. Розглянемо особливості структури сендвіч панелей для блок контейнера.

Зовнішній шар. Виконує захисну функцію і, як правило, виготовляється з тонколистової оцинкованої сталі. Покрівельне покриття буває двостороннім або зовні перфорованим. Стінові профілі розрізняються на гладкі, сайдингові, колод і прості ребристі. Оформлення має відповідати міжнародним колірним каталогам RR або RAL.

Утеплювач. Забезпечує тепло-, гідро- і звукоізоляцію. Виробляється на основі мінеральної вати, пінополіуретану, скловолокна, пінополістиролу і поліпропілену.

Внутрішній шар. Декоративна поверхня на основі ПВХ, гіпсокартону, ламінату, деревно-волокнистих плит та ін. Грає важливу роль в створенні комфорту і затишку в приміщенні.

Переваги блок-контейнера з сендвіч панелей

Коли мова йде про високу швидкість монтажу, блок-контейнера з сендвіч панелей немає рівних. Відсутність фундаменту і надійне болтове кріплення підстави, вертикальних стійок, даху і стінових профілів полегшує установку конструкції. Якщо сумніваєтеся у виборі, компанія SELINI BULAVA з Києва рекомендує звернути увагу на переваги блок-контейнера з сендвіч панелей:

  • малу вагу;
  • зручність перевезення в зібраному і розібраному вигляді;
  • екологічно чисті матеріали;
  • тепло- і шумоізоляція;
  • захист від впливу хімічно агресивних речовин або біологічних факторів;
  • експлуатація в будь-який час року;
  • можливість перепланування.

Послуга оренди та продажу блок-контейнерів з сендвіч панелей в Києві від компанії Селіні Булава теж має ряд переваг. Виробляємо цілодобову доставку і монтаж будівель контейнерного типу, встановлюємо електрообладнання, сантехніку, кондиціонери, підключаємо битовку до систем електро- і водопостачання.

Які блок-контейнери з сендвіч панелей вибрати

Завдяки низькій вартості і багатофункціональності блок-контейнери з сендвіч панелей замінюють об’єкти житлової, комерційної, складської і виробничої нерухомості. Незалежно від погоди і умов експлуатації якість профілів зберігається. Компанія SELINI BULAVA пропонує орендувати або купити наступні блок-контейнери з сендвіч панелей.

Будівельні і офісні блок контейнери. Вироби повної заводської готовності складаються з металевого розбірного каркаса на основі сталевих профілів, сендвіч панелей, алюмінієвих і пластикових вікон. Проекти побутівок передбачають одну або дві кімнати, туалет і душ, суміщений санвузол, міні-кухню.

Преміум модулі. Основою конструкції служать оцинковані сталеві профілі. Вертикальні стійки кріпляться болтами до даху і кутовим блокам. Для зовнішнього і внутрішнього облицювання призначені сендвіч-панелі. Віконні і дверні коробки виготовлені з екструдованих алюмінієвих або профілів ПВХ.

Модульні блок-контейнери «DOMino». Абсолютно новий вид повноцінного будівлі, яке ідеально впишеться в міську інфраструктуру. Модулі з оснащенням «Доміно» обладнані спеціальними отворами в стінах, що вирішує проблему з вітринами і нестандартними вікнами. «Domino Line» представляє величезний вибір кольорової гами та матеріалів для майбутнього будинку.

Оренда і продаж блок-контейнерів з сендвіч панелей

Досвід італійських партнерів і співпрацю з кращими виробниками України дає можливість компанії Селіні Булава здійснювати продаж і здавати в оренду блок-контейнери з сендвіч панелей зі складу Києва. Завжди в наявності широкий асортимент будівель контейнерного типу і модульних споруд. Оренда і продаж блок-контейнерів з сендвіч панелей в Києві від компанії SELINI BULAVA вигідна:

  • низькі ціни;
  • будь-яка зручна форма оплати;
  • розробка індивідуального проекту блок-контейнера з сендвіч панелей;
  • велика кількість архітектурних рішень;
  • доставка блок-контейнера 24/7 зі складу в Києві;
  • наявність сертифіката на сендвіч панелі;
  • ремонт і заміна елементів конструкції в разі несправності.

Компанія Селіні Булава працює з фізичними і юридичними особами та залишається лідером на ринку мобільних будівель і блок-контейнерів України.