Купити або взяти в оренду штабелер в Києві
05.07.2019
Купити або взяти в оренду штабелер в Києві

Купити або взяти в оренду штабелер в Києві за доступною ціною можна в компанії «SELINI BULAVA». Великий вибір моделей, наявність технічної та супровідної документації.

Купити або взяти в оренду штабелер в Києві

Для організації максимально ефективної роботи складу необхідна різноманітна техніка, і особливе місце в цьому списку займають штабелери. Це легкі і зручні у використанні механізми, участь яких в вантажно-розвантажувальних роботах істотно заощаджує сили і час, а, отже, і грошові ресурси теж. Купити або взяти в оренду штабелер в Києві сьогодні ви можете, скориставшись послугами українсько-італійської компанії «SELINI BULAVA». Оренда і продаж навантажувачів в Києві

Типи і модифікації штабелеров

Штабелер – це підйомно-транспортний механізм, призначений для підняття і опускання вантажів для їх переміщення по території складу, для складування в декілька ярусів. Він буває різноманітних типів, модифікацій і вантажопідйомності, тому підібрати оптимальну модель можна як для використання на величезних складських площах, так і в місцях роздрібної торгівлі. У роботі вам можуть знадобитися штабелери:

  • звичайні (гідравлічні або з електропідйомом);
  • електричні самохідні (з платформою для оператора або кабіною).

У парку «SELINI BULAVA» представлені різноманітні типи та модифікації штабелеров, тому ви без зусиль підберете найбільш оптимальне для конкретно вашого випадку рішення.

Як вибрати найбільш оптимальну модель

У всіх моделей різна продуктивність і функціональні можливості, відповідно, відрізняється і ціна. Самий бюджетний варіант – гідравлічні механізми, але використовуючи їх, не обійтися без застосування фізичної сили. Вантажопідйомність 1,5 – 2 тонни. Паспортна висота підняття – до 3 метрів, але на практиці ними користуються для піднімання вантажів на півтора метра максимум, а якщо потрібно вище, то краще віддати перевагу іншим модифікаціям. Швидкість роботи у гідравлічних механізмів невисока, тому їх можна використовувати при невеликому грузопотоке (для переміщення до 30 піддонів в перебігу зміни). Для експлуатації в умовах середнього вантажопотоку складу (близько 50-150 піддонів за зміну) використовуються штабелери з електропод’ёмом. У них підйом електризуватися, а застосування фізичної сили знадобиться тільки в процесі переміщення. Такі механізми піднімають вантажі на висоту 2-3 метри, їх вантажопідйомність – до 2 тонн. Вони маневрені, прості в експлуатації, підійдуть для невеликих складських приміщень і точок дрібнооптової торгівлі.

Електричні самохідні механізми – це більш дорогий, але однозначно переважний в усіх відношеннях варіант складської техніки, особливо, якщо мова йде про великий обсяг робіт на складі. Вони бувають декількох типів: супроводжувані, з відкидною платформою для знаходження оператора і облаштовані кабіною для оператора. Їх переваги – відмінна продуктивність, маневреність, функціональність. З їх допомогою можна підняти / опустити і перемістити в відведений на складі місце палети з вантажем, не вдаючись до допомоги додаткового персоналу (з великим об’ємом впорається всього одна людина). Моделі з кабінами вигідні тим, що захищають оператора, дозволяючи уникнути нещасних випадків. Можуть комплектуватися додатковим обладнанням.

Чому купити або взяти в оренду штабелер в Києві коштує саме у нас?

Великий модельний ряд техніки, представлений компанією «SELINI BULAVA», дозволить вам зробити максимально доцільний вибір. Але якщо з цим у вас виникнуть труднощі, то наші менеджери із задоволенням проконсультують вас і допоможуть прийняти правильне рішення.

У нас ви зможете на найвигідніших умовах купити або взяти в оренду штабелер в Києві, вибравши моделі перевірених часом і надійних марок: Pimespo, Still, Linde. У нашому арсеналі нова і б / у техніка, а ознайомитися з пропозиціями ви можете на сайті, скориставшись фільтром.

Ми гарантуємо, що вся техніка, яку ми пропонуємо, справна і знаходиться у відмінному стані, а перед відправкою клієнту додатково проходить передпродажний технічний огляд. Який би варіант ви не вибрали – нову модель на заводської гарантії або б / у – вам не потрібно боятися неприємних «сюрпризів», в нашій техніці можна не сумніватися.

Компанія «SELINI BULAVA» працює з фізичними і юридичними особами, пропонуючи кращі умови співпраці. У числі основних переваг звернення саме до нас клієнтів, більшість з них називає:

  • лояльну цінову політику компанії;
  • великий досвід роботи на ринку і відмінну репутацію;
  • надання послуг з прозорого, абсолютно чесному і зрозумілому договору оренди / продажу;
  • величезний вибір складської техніки і моделей, що дозволяє підібрати найбільш оптимальний варіант;
  • наявність всіх технічних і супровідних документів;
  • можливість вибору зручної форми оплати;
  • гарантії на весь ряд техніки;
  • цілодобове обслуговування по ремонту та заміни деталей;

Індивідуальний підхід до кожного клієнта.